Personal coaching

Wat doet een coach?

Coaching of relatietherapie kan je helpen om je eigen leven/je relatie weer een nieuwe impuls te geven. Waar loop je tegen aan of wat houd je tegen? Wat zijn daarbij je overtuigingen of vaste routines?

Ik help je bij het zoeken van je eigen antwoorden. Als regisseur van je eigen ontwikkelingsproces groeit je persoonlijkheid en authenticiteit, ook in je relatie. Hoe krijg je weer meer regie op jouw leven? Je relatie? Bewustzijn ontwikkelen en reflectie kunnen je daarbij helpen. Dat is waar het in coaching om gaat.

Personal Coaching - Contact

Intake

In het intakegesprek komt jouw/jullie vraag aan de orde. Je krijgt ook meteen een beeld van hoe we aan het werk gaan. Het intakegesprek is bedoeld om te onderzoeken wat je wilt bereiken en of ik de juiste coach voor je ben.

Wanneer je het coach- of relatietherapietraject wilt instappen, maken we daarover afspraken. De gesprekken zijn 1 op 1 (en bij relatietherapie 2 op 1) en vertrouwelijk. Soms geef ik je opdrachtjes mee. Een coachtraject of relatietherapie heeft een beperkte omvang in tijd. Meestal werken we 5 kwartier in 8 tot 10 sessies. Tussentijds evalueren we en er is een eindgesprek.

Ik werk vanuit verschillende (theoretische) stromingen, gebaseerd op de humanistische psychologie. Meer informatie hierover kun je lezen bij  werkvormen binnen de coaching