Coaching

Wat doet een personal coach?

Coaching kan je helpen om je eigen leven weer een nieuwe impuls te geven. Waar loop je tegen aan en wat houdt je bezig? Wat zijn daarbij je overtuigingen of vaste routines?

Persoonlijke ontwikkeling

Jij blijft regisseur van je eigen ontwikkelingsproces en ik help je zoeken naar je eigen antwoorden. Hoe krijg je weer meer regie op jouw leven? Bewustzijn ontwikkelen en reflectie kunnen je daarbij daadwerkelijk helpen. Dat is waar het in coaching om gaat.

 

Hans Versteegh
 • Ervaren Coach

  Meer dan 20 jaar coachpraktijk.

 • Prettige coachruimte

  Een fijne en rustige plek in een mooie omgeving.

 • Duurzame verandering!

  Voorbij de tips en trucs, echte verandering op een diepere laag.

 • In Regie van je eigen leven

  Coaching gericht op autonomie en zelfregie.

Intake

In het intakegesprek komt jouw/jullie vraag aan de orde. Je krijgt ook meteen een beeld van hoe we aan het werk gaan. Het intakegesprek is bedoeld om te onderzoeken wat je wilt bereiken en of ik de juiste coach voor je ben.

Personal coaching traject

Wanneer je het coach- of relatietherapie traject wilt instappen, maken we daarover afspraken. De gesprekken zijn 1 op 1 (en bij relatietherapie 2 op 1) en vertrouwelijk. Soms geef ik je opdrachtjes mee. Een coachtraject of relatietherapie heeft een beperkte omvang in tijd. Meestal werken we 5 kwartier in 5 tot 8 sessies. Tussentijds evalueren we en er is een eindgesprek.

Werkwijze Persoonlijke ontwikkeling

Ik werk vanuit verschillende (theoretische) stromingen, gebaseerd op de humanistische psychologie. Meer informatie hierover kun je lezen bij werkvormen binnen de coaching.