Over Hans Versteegh

Hans Versteegh - Personal CoachAl vanaf 1997 begeleid ik mensen en werk ik als zelfstandige onder de naam In Regie Coaching & Relatietherapie. Ik heb coach-opleidingen gedaan bij o.a. Reviresce, Piet Weisfelt & partners en Phoenix-opleidingen (Wibe Veenbaas). Daarnaast heb ik de opleiding Verlieskunde bij Herman de Mönnink gedaan en begeleid ik ook mensen met vragen rond verliesverwerking en rouw.

Bij Phoenix Opleidingen heb ik verdiepingsopleidingen gevolgd in Systemisch werk en Relatietherapie. Ik hou van afwisseling in mijn werk dat zorgt dat ik scherp blijf, daarnaast vind ik het belangrijk dat ik onafhankelijk ben en staat integriteit hoog in het vaandel.

Bij de RINO-groep Utrecht heb ik met succes de door de NVVS erkende Post-HBO opleiding Seksuologie gevolgd, waarbij de vragen op het gebied van gezonde seksualiteit bespreekbaar worden gemaakt.

Ik ben Lid van de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches, de NOBCO en gecertificeerd Senior Coach met een EIA (European Individual Accreditation) erkenning. Een coach met EIA-keurmerk voldoet altijd aan strenge kwaliteitseisen, volgt de Internationale Ethische Code en is zichzelf continu aan het ontwikkelen.

Mijn benadering is respectvol voor alles wat je meebrengt aan gevoelens, gedachten en gedrag. Ik help je contact te maken met wat er is en het is mijn overtuiging dat dit op zichzelf al een verandering of oplossing op gang brengt. Mijn aanpak is primair ervaringsgericht en gebaseerd op de overtuiging dat elk mens naar eigen vermogen inhoud kan geven aan zijn leven.

Ik ben Lid van de NVVS, Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksualiteit en i.o. tot aantekening Seksuologie NVVS.

Coaching & Relatietherapie

In mijn coaching en relatietherapie werk ik regelmatig met ervaringsgerichte oefeningen. Ik zoek het gebied op waar te leren valt, waar het stokt. Je vertrouwde patronen lijken niet meer te werken of je relatie loopt niet meer zoals je wil, dan is coaching of relatietherapie een goede manier om te kijken waar je misschien nog niet gekeken hebt. Soms stappen we net buiten de vertrouwde paadjes om te zoeken wat jou of jullie gaat helpen. Dit alles in een veilige en warme omgeving, waarbij je zelf “In Regie” blijft.

Heb je vragen? Neem gerust contact op, bij voorkeur via mail. Je kunt ook altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Recensies

“We kunnen weer verder, Hans durft en kan zaken goed blootleggen, zoekt de juiste aanpak en past deze toe, boekt resultaat”

“Lastig om dingen bloot te leggen, maar we hebben geleerd het gevoel meer te laten meedoen. We pakken het leven verder op!”

“Ik ben meer bewust geworden van wie ik ben en hoe ik functioneer. Realistisch durven zijn, niet bang zijn om hulp in te roepen, zichtbaarder worden en simpelweg mijzelf blijven.”

“Voor iedereen die op zoek is naar een coach die een spiegel voor houdt. Veel ruimte geeft om zelf te ontdekken. Tevreden en prettige gesprekken.”

“We kunnen weer verder, dank voor je hulp”

“Ik kom nu eerder in actie en bewaak mijn grenzen”

“Best een impact en met resultaat dat we meer zijn gaan praten”

“Niemand heeft gezegd dat het eenvoudig zou zijn, we gaan aan de slag”

“Dank voor je hulp en ook is mijn relatie erop vooruitgegaan!”

“Meer plezier in mijn werk gekregen, Hans heeft de juiste snaar weten te raken.”

“Ik heb veel over mezelf geleerd.”

“Het heeft veel meer opgeleverd dan we hadden verwacht.”

“Ik zit beter in mijn vel en heb meer durf.”

“Ik durf explicieter naar buiten te treden met mijn wensen en ambities.”

“Dank voor je fijne begeleiding!”