Over Hans Versteegh

Al vanaf 1997 werk ik als zelfstandig coach onder de naam In Regie Personal Coaching ®. Ik heb coach-opleidingen gedaan bij o.a. Reviresce, Piet Weisfelt &partners en Phoenix-opleidingen (Wibe Veenbaas). Daarnaast heb ik de opleiding Verlieskunde bij Herman de Mönnink gedaan en begeleid ik ook mensen met vragen rond verliesverwerking en rouw.

Bij Phoenix Opleidingen heb ik verdiepingsopleidingen gevolgd in Systemisch werk en Relatietherapie. Naast mijn werk als zelfstandig coach en relatietherapeut heb ik een baan bij de overheid.

De afwisseling zorgt ervoor dat ik scherp blijf en dat ik mij onafhankelijker in het werkveld van coaching en relatietherapie kan bewegen.

Ik ben Lid van de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches, de NOBCO en gecertificeerd Senior Coach met een EIA (European Individual Accreditation) erkenning. Een coach met EIA-keurmerk voldoet altijd aan strenge kwaliteitseisen, volgt de Internationale Ethische Code en is zichzelf continu aan het ontwikkelen.

Mijn benadering is respectvol voor alles wat je meebrengt aan gevoelens, gedachten en gedrag. Ik help je contact te maken met wat er is en het is mijn overtuiging dat dit op zichzelf al een verandering of oplossing op gang brengt. Mijn aanpak is primair ervaringsgericht en gebaseerd op de overtuiging dat elk mens naar eigen vermogen inhoud kan geven aan zijn leven.

Coaching & Relatietherapie

In mijn coaching en relatietherapie werk ik regelmatig met ervaringsgerichte oefeningen. Ik zoek het gebied op waar te leren valt, waar het stokt. Je vertrouwde patronen lijken niet meer te werken of je relatie loopt niet meer zoals je wil, dan is coaching of relatietherapie een goede manier om te kijken waar je misschien nog niet gekeken hebt. Soms stappen we net buiten de vertrouwde paadjes om te zoeken wat jou of jullie gaat helpen. Dit alles in een veilige en warme omgeving, waarbij je zelf “In Regie” blijft.

Heb je vragen? Neem gerust contact op, bij voorkeur via mail. Je kunt ook altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Recensies

“We kunnen weer verder, dank voor je hulp”

Gerrie & R.

“Ik kom nu eerder in actie en bewaak mijn grenzen”

Gerda

“Best een impact en met resultaat dat we meer zijn gaan praten”

Janneke & W.

“Niemand heeft gezegd dat het eenvoudig zou zijn, we gaan aan de slag”

Hr. en Mevr. A.

“Dank voor je hulp en ook is mijn relatie erop vooruitgegaan!”

Ferry

Meer plezier in mijn werk gekregen, Hans heeft de juiste snaar weten te raken.

Ronald

Ik heb veel over mezelf geleerd.

Daniëlle

Het heeft veel meer opgeleverd dan we hadden verwacht.

Martine & Jaap

Ik zit beter in mijn vel en heb meer durf.

Jan

Ik durf explicieter naar buiten te treden met mijn wensen en ambities.

Christine

Dank voor je fijne begeleiding!

Jiska