Personal Coaching

Wat doet een coach?

Een coach kan je helpen om je eigen leven weer een nieuwe impuls te geven. Waar loop je tegen aan of wat houdt je tegen. Wat zijn daarbij de gedachten of vaste routines. De coach helpt bij het zoeken van je eigen antwoorden; is getraind in het begeleiden van cliënten met werk gerelateerde- of persoonlijke vragen. Als regisseur van je eigen leven en de keuzes die je maakt, ontwikkel je persoonlijkheid, authenticiteit. Hoe krijg je weer meer regie op jouw leven. Bewustzijn ontwikkelen en reflectie, kunnen je daarbij helpen. In dat gebied werkt een coach.
 
In het intakegesprek komt de coachvraag aan de orde. Je krijgt een beeld van hoe we aan het werk gaan. Het intake gesprek is juist ook bedoeld om vertrouwd te worden. Jij met mij als coach en ik met jou en je coachvraag. Wanneer jij het coachtraject wil volgen, maken we daarover afspraken. De gesprekken zijn 1-op-1 en vertrouwelijk. Soms worden er huiswerkafspraken gemaakt. Een coachtraject heeft een beperkte omvang in tijd. Tussentijds evalueren we en er is een eindgesprek.
 
Een coach kan vanuit verschillende achtergronden werken. Voor meer verdieping zie tabblad “werkvormen binnen de coaching”.