Over Hans Versteegh

Na mijn studie technische bedrijfskunde heb ik economie en strategisch personeelsmanagement gestudeerd. Ik heb gewerkt in Profit en Non Profit organisaties als adviseur en manager. Naast mijn huidige werk bij het Ministerie van Financiën (Belastingdienst) werk ik sinds 1997 als zelfstandig coach & counselor onder de naam In Regie Personal Coaching®.

 
Mijn professioneel begeleidingswerk is gebaseerd op de school van Piet Weisfelt & Partners, die gegrondvest is op diverse stromingen binnen de humanistische psychologie. Bij Phoenix Opleidingen heb ik Systemisch Werken gedaan. Mijn benadering is respectvol voor alles wat je meebrengt aan gevoelens, gedachten en gedrag. Ik help je contact te maken met wat er is en het is mijn overtuiging dat dit op zichzelf al een verandering of oplossing op gang brengt. Mijn aanpak is primair ervaringsgericht en gebaseerd op de overtuiging dat elk mens naar eigen vermogen inhoud kan geven aan zijn leven.
 
In de coaching (ook wel counseling) werk ik regelmatig met ervaringsgerichte oefeningen. Ik zoek het gebied op waar te leren valt, op de grens. Soms buiten de gebaande paden en soms letterlijk in beweging. Dit alles in een veilige en warme omgeving, waarbij jij “In Regie” blijft.
 
Ik ben een gecertificeerd Coach met een EIA (European Individual Accreditation) erkenning. Lid van de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches, de NOBCO. In 2012 heb ik een post HBO/doctorale opleiding Verlieskunde afgerond. Ik begeleid sindsdien ook mensen met vragen rond verliesverwerking en rouw.
 
Heb je vragen? Bel of mail gerust. Je kunt ook altijd vrijblijvend een afspraak maken.